Інтернет-оператор ФРІНЕТ продовжує встановлювати термінали супутникового зв’язку Starlink  у Київській області. ФРІНЕТ

   Інтернет-оператор ФРІНЕТ продовжує встановлювати термінали Starlink у районах Київської області, найбільш постраждалих від бойових дій.
   Понад місяць населені пункти Київської області фактично знаходилися в епіцентрі бойових дій. Найбільших пошкоджень всієї інфраструктури зазнали Вишгородський та Бучанський райони. У населених пунктах цих районів і досі проводиться зачистка і розмінування, а комунальні служби почали відновлювати критичну інфраструктуру.
   Зазнала значних пошкоджень у цих районах і мережа ФРІНЕТ. Наша Компанія, як тільки дозволила місцева влада, відразу направила ремонтні бригади для відновлення мережі. Однак, у деяких населених пунктах магістральна мережа настільки пошкоджена, що ми вимушені майже повністю її перебудовувати. Люди вже почали повертатися у домівки і їм потрібно працювати, навчати дітей, бути у курсі подій та спілкуватися з рідними, тому ми встановили термінали супутникового зв’язку Starlink. Вони тимчасово забезпечать Інтернет-зв’язок в населених пунктах, де неможливо швидко відновити роботу мережі.
   Так, 27 квітня термінал Starlink, був встановлений у дачному кооперативі «Дальні сади», що знаходиться у Бучанському районі. Від нього змогли відновити послугу Інтернет в дачних кооперативах «Мотоцикліст», «Здвіж» та «Відрадний». Це загалом близько 250 абонентів. Другий комплект встановлений у с. Козаровичі Вишгородського району, завдяки йому ФРІНЕТ відновив стабільний Інтернет-зв’язок у понад 100 абонентів.
   Висловлюємо велику подяку Міністерству цифрової трансформації України за надані термінали. Дякуємо за те, що допомагаєте швидкими темпами відновлювати Інтернет-послуги абонентам; що незважаючи на війну, Україна продовжує впроваджувати останні технологічні досягнення світу; що продовжується курс на диджиталізацію. Ми впевнені, що Україна не тільки переможе у цій війні, а й швидко відновиться, стане сильнішою та ще більш технологічно розвинутою.
   Якщо ви проживаєте у вищезазначених населених пунктах і Вас є питання з приводу роботи послуги Інтернет від ФРІНЕТ, просимо звертитися за телефонами контакт-центру: (068)(050) 538 12 38 або залишайте заявку на сайті Наші спеціалісти обов’язково з вами зв’яжуться та направлять ремонтну бригаду.
Слава Україні!